RØNDE HØJ- OG EFTERSKOLE

 

 

Projektbeskrivelse:

H&E har udarbejdet en masterplan, der udpeger fremtidige udviklingsmuligheder og anviser en ny helhed, hvor den overordnede sammenhæng mellem udearealer og bygninger forstærkes. Dele af de eksisterende bygninger ombygges, der tilføres nybyggeri og udearealerne bearbejdes. Projektet indeholder en ny sportshal, som har visuel og fysisk forbindelse med den eksisterende hal. Til undervisningsdelen anlægges en ny foyer, hvorfra der er visuel kontakt til spisesalen og de nye udemiljøer. Der tilføjes nye åbne læringsmiljøer, som har en tæt forbindelse til de nye gårdrum og eksisterende undervisningslokaler. Der angives mulighed for placering af nye punkthuse samt renovering af elevboliger. Udearealerne tilføjes en ny terrasse ved spisesalen, street- og beach-sport, et nyt torv, en ny boldbane samt en ny trafikal organisering med nye p-arealer. 

 

Fakta:

Byggeår, projekt: 2014-2020

Bygherre: Rønde høj- og efterskole

Areal: 5300m2, udearealer 4000 m2

 

 

 

 

 

Print