PRAKTIKANT

 

 

 

Praktikanter 2018: Simon Søndergaard (Konstruktør) og Malene Johansen (Arkitekt)

 

 

Hos H&E sætter vi stor pris på vores arkitekt- & konstruktørpraktikanter, og de bliver hurtigt en integreret del af vores team. Det er en dyd for os at sende de studerende videre med en stor mængde ny viden og erfaring i bagagen.

 

Som praktikant får man en afvekslende hverdag, som man selv har mulighed for at forme. Man skal have et ønske om at arbejde selvstændigt og tage ansvar. Vi har fokus på at udføre projekter af høj arkitektonisk og byggeteknisk kvalitet. 

 

Det sociale miljø på tegnestuen vægtes højt. Vi ønsker det skal være sjovt at gå på arbejde. 

 

Aktuelt har vi mange spændende projekter i hele landet, herunder flere bolig- og kulturprojekter samt projekter inden for sundheds- og undervisningssektoren. 

 

Vi benytter primært følgende programmer:

 

- Autodesk Revit

- 3d Studio Max

- Adobe CC pakken

 

Ansøgninger fra både arkitekt- og konstruktørstuderende sendes til  Niels Christian Nielsen

 

Niels Christian Nielsen

Kreativ direktør og partner

 

 

 

VORES TIDLIGERE PRAKTIKANTER UDTALER: 

 

 

Mads Frengler

Konstruktørpraktikant forår 2018

 

 

I min praktik har jeg fået en større portion erfaring og ny viden end jeg havde turde håbe på. Jeg har bl.a. tilegnet mig ny arbejdsmetode, ny erfaring inden for BIM/Revit, ført fagtilsyn samt deltaget i byggemøder, arbejdet med certificering i forbindelse med Svanemærket byggeri, koordineret og samarbejdet, og ikke mindst har jeg konstrueret bygningsdelstegninger og samlingsdetaljer i samarbejdet med et utroligt professionelt team.
Tegnestue er meget social anlagt, og man følger sig altid velkommen. Man bliver taget seriøst, og man føler sig hurtigt som en del af teamet, hvor man kan byde ind med idéer. De fantastiske kolleger hos H&E var en vigtig del af mit praktikforløb. De gjorde det til en sjov, frustrerende, idéskabende og ikke mindst lærerig oplevelse.
 

 

 

Jonas Ahrenkil

Konstruktørpraktikant efterår 2017

 

Jeg har fået utrolig meget ud af min praktikperiode iblandt H&E's kompetente kollegaer. Det er et godt sammenbygget team, der ikke kun fungerer arbejdsmæssigt, men hvor også det sociale er i højsæde. Alle har indflydelse på projekterne, såvel arkitekter, konstruktører og praktikanter. Som praktikant kan man byde ind med ideer og tiltag, og der vil blive lyttet, sparret og kvalitetssikret på ens materiale. 

Praktikanter bliver hurtigt integreret og får tildelt ansvar, hvor man kan have indflydelse og arbejde selvstændigt. Man bliver taget seriøst, og der vises respekt og tillid. Tiden hos H&E har udviklet min faglige og personlige kompetencer, så indlæring har bestemt været maksimal i disse rammer." 

 

 

Glenn Fyhn Thomsen

Konstruktørpraktikant forår 2017

 

"Som praktikant hos H&E deltager du i projekterne på lige fod med de ansatte. De ideer og tiltag man byder ind med bliver taget seriøst, og er de relevante, kommer man selv til at føre dem ind i projektet. Dette vidner om en respekt og tillid til mig som praktikant, og jeg føler mig som en del af holdet.

Tegnestuemiljøet er ideelt for den faglige udvikling, da det er et stort kontor, hvor man sidder side om side med bygningskonstruktør- og arkitektkollegaer. Både den faglige, men også den tværfaglige indlæring er helt i top." 

 

 

Niclas Bøgh Lund

Konstruktørpraktikant forår 2017

 

"Min tid hos H&E har været meget lærerig, og jeg har haft stor indflydelse på projekterne. Jeg havde et ønske om at komme med ud af huset til møder og byggepladsbesøg, hvilket tegnestuen har levet op til. Ingen opgaver har været for store til, at jeg har fået lov at bidrage, og jeg har derfor følt mig godt integreret på tegnestuen under mit praktikforløb." 

 

 

 

 

Print