RØNDE IDRÆTSCENTER & HHX

 

 

 

Projektbeskrivelse:

For Rønde Idrætscenter og HHX, VID Gymnasier, er til- og ombygget foyer, administration samt undervisningslokaler. Ankomstarealerne er bearbejdet, og huset har fået en udvendig fordelingsgang, der fremmer cirkulationen i huset og binder faciliteterne sammen. Under ét tag er samlet et dynamisk idræts-, kultur- og undervisningscenter, hvor der er aktivitet det meste af døgnet. Huset er tegnet med fokus på krop og sundhed, såvel fysisk som mentalt. Kodeordene er lys, funktionalitet og fleksibilitet. Centret har en høj grad af visuel åbenhed mellem funktionerne og farvesætningen i klare farver fungerer som et samlende element. Med en bearbejdning af daglysindfaldene optimeres husets optiske indeklima. 

 

Fakta:

Byggeår: 2014-2017

Bygherre: Rønde Idrætscenter og VID Gymnasier

Areal: 3500 m2

Status: Opført

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print