ARKITEKTUR 

 

 

 

 

H&E rådgiver på blandt andet byudviklings- og boligprojekter foruden mange offentlige institutioner og myndigheder omkring pleje- og specialboliger, almene boliger, hospitalsbyggeri og undervisningsbyggeri.  

    

ARKITEKTONISKE VÆRDIER 

Mod, funktionalitet og realisme er de tre overordnede værdier, der kendetegner os, vores samarbejde og slutresultat.  

 

Mod:

Vi udviser dagligt mod. Mod på nye udfordrende projekter, men også mod til at sige tingene som de er - helt fra starten. Vi har ligeledes mod på at forfølge innovative og kreative løsninger. 

 

Funktionalitet:  

For at opnå det bedste resultat for alle involverede, engagerer vi os særligt med forståelse af diverse roller i bygningen, det vil sige beboeren, medarbejderen, brugeren og andre. På den måde kommer vi  frem til den helt rette funktionalitet. 

 

Realisme:

Det betyder meget i vores hverdag og arbejde at være nede på jorden og være realistiske, når vi afstemmer forventninger med samarbejdspartnere. 

 

PASSIONER

 

Farver: 

Vi lever i en verden af farver, og derfor integrerer vi dem i bygningens form og udtryk. Farverne bruges som et værktøj til at skabe den ønskede atmosfære i bygningen. 

 

Bæredygtighed:

Vi er engageret i bæredygtigt byggeri og arbejder med hensigtsmæssige materialer, bygningens levetid samt vedligehold og energiforbrug under drift. Bæredygtighed forstår vi ud fra de miljømæssige, sociale og økonomiske faktorer.