NYE HAVEAREALER SAMT 36 NYE SVANEMÆRKEDE TAGBOLIGER 

 

 

 

Projektbeskrivelse:

Der etableres 36 nye tagboliger samt nye uderum til bebyggelsen Dalhusene, der består af består af 11 etageejendomme fra 1934. Bebyggelsen er placeret i Vanløse i området mellem Sallingvej, Dybendalsvej, Åbakkevej og Vanløse Allé. De nye tagboliger er Svanemærkede, hvilket bl.a. vil sige at energiforbruget er lavt, og de anvendte materialer er godkendt af Miljømærkning Danmark. De nye udearealer opføres ligeledes i overensstemmelse med kravene til Svanemærkning. Under processen sorteres byggeaffaldet, hvorefter det sendes til genbrug. Ved etablering af de nye taglejligheder nedbrydes det eksisterende tag. Der konstrueres et nyt tag, hvor tagryggen er hævet en meter, hvilket giver mulighed for indretning af moderne gennemlyste boliger. Nye kviste og tagterrasser giver masser af lys til de enkelte lejligheder og skaber ekstra loftshøjde samt gode indretningsmuligheder i opholdsrum såvel som værelser. 

Projektet omfatter i øvrigt en renovering af trappeopgangene, redisponering af kældrene til depotrum og indretning af haverum. Etablering af cykel- og depotskure definerer nye intime opholdsarealer. Fra altanerne i stueetagen etableres trapper til små private haver ud mod de fælles park- og havearealer. Det giver området mellem husene en mere fortættet karakter med større mulighed for social interaktion. Der vil opstå et mere dynamisk uderum med nye bevægelsesmønstre på tværs af havearealerne. 

 

Information om byggeprojektet fra beboermøde 2019.02.26: Åbn PDF

 

Fakta: 

Byggeår: 2018 - 2019

Bygherre: JØP (Juristernes og Økonomernes Pensionskasse)

Areal: 3.600 m2

Status: Under udførelse

Nøglemedarbejdere: Niels Christian Nielsen, Anne Sofie Elmer Jespersen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print